Fysiotraining

Hokkeling en Huibers > Beweegprogramma’s > Fysiotraining

Fysiotraining: na uw fysiotherapiebehandeling

Heeft u het einddoel van uw fysiotherapiebehandeling bereikt? Wij bieden u de mogelijkheid om in onze praktijk een persoonlijk trainingsprogramma te volgen, als vervolg op de fysiotherapie-behandelingen. Met Fysiotraining werkt u verder aan uw conditie en belastbaarheid. U volgt dan minimaal drie maanden een persoonlijk trainingsprogramma in een groep, onder leiding van een fysiotherapeut. We beschikken hiertoe over een ruime oefenruimte met moderne apparatuur.

Medisch verantwoorde training

De Fysiotraining is medisch verantwoord en volledig afgestemd op uw klachtenpatroon. Fysiotraining heeft steeds tot doel de gezondheid van de deelnemer te herstellen, te bevorderen en te onderhouden. Afhankelijk van uw klachtenpatroon werkt u aan bijvoorbeeld: uithoudingsvermogen, kracht, hart/long conditie, coördinatie, lichaamsgewicht, herstel na operatie, revalidatie of houdingsafwijkingen.

Perfect Pilates

Binnen de Fysiotraining kunt u ook kiezen voor de Perfect Pilates training. Hierbij ligt de nadruk op verbetering van houding en stabiliteit. Ook deze groep staat onder begeleiding van een deskundige fysiotherapeut.

Kosten en vergoeding

U kunt bij ons naar keuze 1 of 2 keer per week trainen. De trainingen vinden plaats op een aantal vaste tijdstippen in de week. Bij aanmelding proberen wij in overleg met u een passende tijd te vinden. Fysiotraining wordt niet vergoed door uw verzekeraar.

Meer weten over Fysiotraining?
Neem vrijblijvend contact op

    Aanmelden beweegprogramma

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Telefoonnummer(verplicht)

    Voor welk beweegprogramma wilt u zich inschrijven?