Nieuws

Coronavirus: informatie over uw behandeling

26 maart 2020

Door de landelijke maatregelen die zijn genomen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is de fysiotherapeutische zorgverlening bij ons op de praktijk vrijwel volledig gestopt. Wij hebben dit in overleg met u besproken en waar mogelijk afspraken gemaakt over aangepaste behandelopties.

Bij Fysiotherapie Hokkeling en Huibers stellen we u als patiënt centraal, ook als u niet bij ons in de praktijk bent. Daarom passen wij ook digitale technologie toe om uw doelen te bereiken.
Om op maat gemaakte oefenprogramma’s mee te geven gebruiken wij een gloednieuwe app genaamd PhysiApp. Met PhysiApp kunnen we individuele oefenvideo’s in HD-formaat meegeven met kristalheldere uitleg.
U kunt PhysiApp volledig gratis downloaden in de App Store en Google Play Store of uw programma op uw computer bekijken. U kunt herinneringen bekijken, een logboek bijhouden en zelfs overleggen met uw zorgverlener.
Zo werken we samen aan uw beste resultaat!

 

In ieder geval tot 6-4 zijn er aangepaste openingstijden voor de receptie van onze praktijk:

Maandag 08.15 – 12.30 uur

Dinsdag 08.15 – 16.00 uur

Woensdag 08.15 – 12.30 uur

Donderdag 08.15 – 16.00 uur

Vrijdag 13.45- 16.00 uur

Wij vragen u begrip voor deze tijdelijke aanpassingen, wij zijn telefonisch bereikbaar op 0341-563777 en via mail info@hokkeling-huibers.nl

Wij wensen u een goede gezondheid en hopen zo spoedig mogelijk onze gebruikelijke dienstverlening te kunnen hervatten!

Team Hokkeling en Huibers

terug naar nieuwspagina