Nieuws

Front desk/administratief medewerker

21 september 2022

Ermelo: Front desk/administratief medewerker 16- 24 uur per week (m/v)

Wegens het vertrek van onze collega zijn wij vanaf half oktober op zoek naar een front desk medewerker/administratief medewerker voor onze vestiging Hokkeling & Huibers in Ermelo. Hokkeling & Huibers is een moderne praktijk voor fysiotherapie waar kwaliteit van zorg en persoonlijke aandacht centraal staan.

Wat verwachten we van jou?

Als front desk medewerker ben je het gezicht van onze praktijk. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze patiënten, het is daarom belangrijk dat de front desk medewerker iemand is die mensgericht is, een luisterend oor kan bieden en daarnaast voor een juiste administratieve afhandeling kan zorgen. Je bent een vraagbaak voor je collega’s, een echte spin in het web, waarbij je de therapeuten en patiënten faciliteert vanaf het moment dat de patiënt zich aanmeldt totdat de patiënt het pand verlaat na zijn/haar afspraak.

Een professionele opstelling zowel telefonisch als aan de balie is een must, waarbij ervaring als telefoniste een pré is. Het gaat hierbij om het professioneel te woord staan van patiënten, collega’s en verwijzers.

Wat bieden we jou?

  • Een werkplek in een professionele en innovatieve praktijk die gelegen is in het nieuwe gebouw ‘’ SALEM huis voor gezondheid’’ aan de Julianalaan in Ermelo.
  • Een afwisselende functie voor 16-24 uur per week (waarbij je in ieder geval op de maandag en woensdag beschikbaar bent).
  • Het betreft in eerste instantie een tijdelijke functie met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie zijn wij?

Praktijk Hokkeling & Huibers in Ermelo is onderdeel van Topfit Fysiotherapie B.V. Topfit bestaat inmiddels uit meer dan 12 vestigingen in Flevoland, Overijssel en Gelderland en de praktijk heeft ruim 85 medewerkers. De meerderheid van de medewerkers zijn fysiotherapeuten. Wij zijn vakkundig, zetten de patiënt centraal, zijn professioneel en zijn continu bezig met de doorontwikkeling van de kwaliteit van onze zorg en borgen daardoor de best mogelijke behandeling voor de patiënt. Topfit is altijd op zoek naar verbeteringen binnen de fysiotherapie, zo blijven wij innoveren!

Sollicitatieprocedure
Spreekt deze vacature jou aan en denk jij een meerwaarde voor onze praktijk te zijn? Mail dan jouw sollicitatiebrief met CV vóór 5 oktober naar: hr@topfit-fysiotherapie.nl. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Danies Verboom via: 06 – 477 965 95.

 

 

 

terug naar nieuwspagina