Lisa Beltman

Hokkeling en Huibers > Ons team > Lisa Beltman

Lisa Beltman

Specialisaties: fysiotherapie, manuele therapie, dry needling, medical taping, oncologische fysiotherapie,
Werkzaam bij Hokkeling & Huibers: sinds 1 september 2021
Hobby’s: fietsen

Sinds 2005 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Na een aantal jaar gewerkt te hebben in Dronten merkte ik dat ik toch nog bij bepaalde klachten vaardigheden en kennis mistte. Toen ben ik door een oud-collega geïnspireerd om ook de studie Manuele therapie te gaan volgen, die ik in 2010 heb afgerond.

Ik heb mijn specialisaties uitgebreid met dry needling en in 2017 ook met oncologische fysiotherapie.

Wat ik mooi vind aan ons vak is dat wij mensen mogen begeleiden en kunnen helpen om hun persoonlijke doelen weer te bereiken. De klachten waar het om gaat en de doelen zijn altijd anders. De ene persoon wil graag weer een blokje om kunnen lopen de ander wil zijn of haar huis gaan verbouwen. Samen met de patiënt wordt bekeken welke behandeloptie het beste is en dat betekend ook vaak genoeg dat dat beter bij een collega kan. Juist deze samenwerking met de patiënt en collega’s is super.

Daarnaast hoop ik vooral ook een steentje te kunnen bijdragen aan het promoten en ondersteunen van het bewegen in de maatschappij. Met veel plezier verzorg ik het blessurespreekuur bij Sjoganai Judo in Dronten en ben aanwezig op diverse evenementen voor de EHBO en sportverzorging. Ook zijn we diverse samenwerkingen aangegaan met externe partijen. Alles zodat de mensen met plezier kunnen blijven bewegen.

Mijn ideaal is dan ook dat iedereen in beweging kan blijven op welke manier dan ook!