Nieuws

UPDATE CORONAVIRUS 24-3

24 maart 2020

UPDATE CORONAVIRUS 24-3

De eerder afgekondigde maatregelen om uitbreiding van het coronavirus te verminderen zijn gisteravond door de overheid verder aangescherpt. Dit heeft een enorme impact op ons dagelijks leven maar ook op de fysiotherapeutische zorgverlening vanuit onze praktijk.

Vorige week maandag hebben wij alle fysio-trainingsgroepen tot 6-4 stopgezet. Voor individuele behandelingen hebben we een triage toegepast en contact met u opgenomen over de voortzetting van behandelingen. Een deel van de behandelingen is toen al stopgezet en vervangen door telefonisch contact.

Met de nieuwste maatregelen is er een verdere aanscherping gekomen:

  • Het algemene advies is om alle behandelingen te staken waarbij geen onaanvaardbaar risico voor het herstel is. Deze kunnen eventueel in overleg vervangen worden door telefonische en online afspraken.
  • Aandoeningen met risico op blijvende schade kunnen op verwijzing van huisarts (na overleg en nadat huisarts beschermende middelen heeft verstrekt) gegeven worden.

Wij proberen zo goed mogelijk met u in contact te blijven in deze hectische periode. Eventueel kunt u ook zelf (telefonisch of via mail) contact opnemen met onze praktijk.

Wij wensen u en uw dierbaren veel sterkte en goede gezondheid toe en hopen u zo spoedig mogelijk weer te begroeten in onze praktijk.

Let goed op uzelf en anderen!

 

Team Hokkeling en Huibers

terug naar nieuwspagina